Riba je dobra

S pestrim naborom izdelkov Rio Mare si lahko pričarate okusne in zdrave mediteranske jedi tudi jeseni. 

Kako ribe vplivajo na naše telo in zakaj so dobre za nas, bomo odkrivali v sklopu projekta Riba je dobra.

Ribe namreč nudijo številna dragocena hranila, kot so beljakovine, mineralne soli in nenasičene maščobne kisline omega-3, ki so potrebne za zdravo delovanje človeškega telesa. Poleg tega ribe v pločevinki predstavljajo praktično rešitev, da si jih pripravljate med vsem letom, ne da bi pri tem delali kompromise glede kakovosti. Vsi izdelki so pripravljeni s skrbno izbranimi sestavinami, pri čemer upoštevamo tudi trajnostni vidik in skrbimo za zaščito morskega ekosistema.

Spoznajte, zakaj je riba dobra, in se pridružite našemu kulinaričnemu potovanju z recepti izpod rok Ane Žontar Kristanc, avtorice uspešnega kulinaričnega bloga Anina kuhinja, in nutricionističnimi nasveti Mojce Cepuš, priznane svetovalke za zdravo prehrano in certificirane nutricionistke.

 

Zanimivi članki

1. Kakšno je zlato pravilo mediteranske prehrane (in zakaj bi se ga morali držati)?

2. Recept: Okrepite imunski sistem s tem slastnim, hitro pripravljenim obrokom

3. Veste, katera hrana je najboljša za možgane? (+ slasten, preprost recept)

4. 2 stvari, ki jih nujno potrebujete za ohranjanje telesne teže in mišićne mase

V nadaljevanju pa odkrijte ideje za slastne recepte, aktualne vsebine pa pridno spremljajte na našI Facebook strani Rio Mare Slovenija.

Im Zuge dieser Entwicklung verändert sich auch das Thema „IT Security“ in Richtung cloudbasierter Lösungen http://ueberwachung-apps.com/so-leicht-kann-ein-handy-gehackt-werden/ – als Managed Service oder „as a Service“..