Sledljivost

Odkrijte izvor vaše tunine

Sledljivost izdelkov, zavezanost k transparentnosti.

Tunina, ki pride na mize milijonov potrošnikov v Italiji in drugod po svetu, ima svojo zgodbo. To je prava biografija, ki se začne z njenim izvorom oz. ulovom, in poteka vse do trenutka, ko doseže množico trgovin.

Ta biografija je “zapisana” na vsaki konzervi, tako da lahko potrošnik dobi vse informacije: od časa ulova ribe pa do trenutka, ko je obdelana, konzervirana in sterilizirana. Nikoli ne izgubimo sledi za našo tunino.

Na ribiških plovilih z vlečnimi mrežami, v tovarni, v laboratorijih, kjer so izvedeni testi in analize na izdelkih, tunina potuje z oznako, ki vsebuje njeno ime, priimek in naslov: poznamo ocean iz katerega izvira, s katerim ribiškim plovilom je potovala ter pod katerim LOT-om (serijsko številko) je prispela v proizvodni obrat, v kakšno konzervo je bila konzervirana in v katero serijo je bila konzerva vključena.

V primeru napak na kateremkoli vzorcu nam to omogoča, da izsledimo podobne napake z uporabo enakega postopka in s tem odpravimo težavo. Prav tako nam omogoča, da kadarkoli ocenimo kvaliteto dela kateregakoli dobavitelja skozi celotno dobavno oz. proizvodno verigo.

Za več informacij nam pišite na:
qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Odkrijte izvor vaše tunine

Za več informacij izpolnite naš kontaktni obrazec.

Za še tesnejše, neposrednejše, enostavnejše in transparentnejše sodelovanje z našimi potrošniki smo ustanovili neposreden kanal, ki deluje v realnem času. Pišite nam in nam zaupajte vaše dvome, zahteve in vprašanja.


Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili takoj: vašemu vprašanju bo hitro sledil naš odgovor.