Rio Mare za zdrave in močne otroke

Riba je nenadomestljivo živilo za vse, posebej za otroke!
Zato ker…

je bogata s prehranskimi komponentami, ki so bistvene za rast in krepitev imunskega sistema.

Poleg tega imajo ribje beljakovine visoko biološko vrednost, ki skrbi, da se v telesu ohranja obilica vitaminov in mineralnih soli, fosforja, kalcija, železa, fluora in joda.

Zaradi omenjenih razlogov je pomembno, da otroke že v zgodnjem otroštvu naučimo uživati ribe!

Rio Mare tunina je praktičen in zdrav način za uvajanje rib v prehrano otrok. Še več, otroci jo imajo zelo radi, saj je okusna ter ne vsebuje kosti in neprijetnih vonjav!

Riba v mediteranski prehrani

Pravilna prehrana, v kombinaciji z zdravim življenjskim slogom, igra ključno vlogo pri preprečevanju številnih bolezni t.i. bolezni življenjskega sloga.

PREBERITE VEČ

Dragoceni viri za dobro počutje

100 g odcejene tunine se ponaša z visoko koncentracijo beljakovin in odrasli osebi zagotavlja približno desetino priporočenega dnevnega vnosa kalorij.

PREBERITE VEČ

Za zdrav razvoj otrok!

Riba je zdravo živilo, ki spodbuja zdrav razvoj in rast otrok. Tunina je praktičen in zdrav način kako otrokom približati ribe in jih naučiti pravilnih prehranjevalnih navad.

PREBERITE VEČ

Dobro z le nekaj kalorijami

Rio Mare izdelki so bolj hranljivi in lažji v primerjavi z večino ostalih živil, ki jih pogosto zaužijemo: za vas smo jih primerjali med seboj in ugotavljali njihove prehranske lastnosti.

PREBERITE VEČ