Nadevane mini paprike z ješprenčkom in skušo

za 4 osebe
2 x Rio Mare fileji skuše Messicana
10 manjših rumenih, rdečih ali oranžnih paprik
3 pesti kuhanega ješprenčka
svež drobnjak ali mlada čebulica
vejica ali dve svežega peteršilja

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Fileji skuše v omaki Messicana

ODKRIJTE VEČ

    1. Ješprenjček fino operemo, zalijemo s hladno vodo in jo solimo (na 1,5 litra vode dodamo 1 zvrhano čajno žličko soli). Ješprenček kuhamo približno 30 minut, nato pa ga odlijemo in malo ohladimo.

    2. Paprike izdolbemo in razpolovimo. Kuhan ješprenj zmešamo s skušo v omaki in narezano mlado čebulico ali drobnjakom. Paprike nadevamo in jih potresemo s svežim peteršiljem.

    Nadevane mini paprike z ješprenčkom in skušo so izjemno okusne in hitro pripravljene. V primeru, da paprik nimate, lahko večje paprike le zrežete med pripravljenim nadevom in vse skupaj postrežete kot hladno solato. Lahko pa Rio Mare skušo Messicana tudi zmešate v vroč kuhan ješprenček in že imate hitro ekspresno zdravo kosilo.

Najbolj priljubljeni recepti