Zelenjavno tunin burek iz listnatega testa z jogurtom
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2020/07/Zelenjavno-tunin-burek-iz-listnatega-testa-z-jogurtom.png)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 4 osebe
1 zavitek listnatega testa
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 80g
3 žlice koruze
3 žlice drobno narezane rdeče paprike
3 žlice drobno narezanih kislih kumaric
3 žlice naribane mocarele
1 jogurt
1 zavitek listnatega testa
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 80g
3 žlice koruze
3 žlice drobno narezane rdeče paprike
3 žlice drobno narezanih kislih kumaric
3 žlice naribane mocarele
1 jogurt
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2020/07/Zelenjavno-tunin-burek-iz-listnatega-testa-z-jogurtom.png)
1. Listnato testo razvaljamo na pravokotnik debeline 3–4 mm, ki ga razrežemo na 4 dele. Vsak del nadevamo z naribano mocarelo, tunino, papriko, kislimi kumaricami in koruzo. Vsak del zvijemo v rolado, ki jo na pekaču zvijemo v gnezdo. Ponovimo.
2. Burek pečemo 20–25 minut v segreti pečici na 200°C do zlate zapečene barve. Vsaj malo ohladimo, nato pa narežemo na četrtine.
3. Zraven bureka postrežemo jogurt.