Tunina s krompirjem in hrustljavo špinačo

za 4 osebe
2 konzervi Rio Mare tunine v naravnem soku 160 g
500 g sveže špinače
3 majhne krompirje
arašidovo olje za cvrtje
1 strok česna
20 ml ekstra deviškega oljčnega olja
sol

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Tunina v naravnem soku

ODKRIJTE VEČ

    1. Operite krompir, ga narežite na koščke, ne da bi odstranili njegov olupek in ga za 10 minut namočite v mlačni vodi. Operite špinačo, na stran postavite manjše liste, ostale liste pa ocvrite v ponvi skupaj z oljem, česnom, ščepcem soli in malo vode

    2. Ocvrite dobro osušen krompir in prihranjeno špinačo v vrelem olju. Dobro odcedite na vpojnem papirju in posolite.

    3. Na 4 posamezne krožnike položite špinačo in čez položite koščke tunine, krompirja in cvrte špinače. Postrezite takoj.

Najbolj priljubljeni recepti