Tunin yo-yo
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2018/12/Tunin-yo-yo-e1552462900615.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 4 osebe
2 rezini toast kruha brez skorje
1 konzerva Rio Mare tunine v oljčnem olju 160g
pest zelenih izkoščičenih oliv
4 žlice majoneze
2 rezini toast kruha brez skorje
1 konzerva Rio Mare tunine v oljčnem olju 160g
pest zelenih izkoščičenih oliv
4 žlice majoneze
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2018/12/Tunin-yo-yo-e1552462900615.jpg)
1. Na drobno sesekljajte olive in jih vsujte v skledico. Dodajte majonezo in tunino ter vse skupaj dobro zmešajte.
2. Rezine kruha rahlo povaljajte z valjarjem in jih namažite s pripravljenim tuninim namazom.
3. Rezine tesno zavijte v zvitek, ovijte ga v kuhinjsko folijo in pustite počivati v hladilniku vsaj 30 minut. Odstranite folijo in zvitek narežite na rezine. Slastno!