Sendvič s tunino, pečenimi artičokami in na soncu sušenim paradižnikom

SESTAVINE

za 4 osebe
4 hrustljave kruhove štručke s semeni
2 konzervi tunine Rio Mare v oljčnem olju 120 g
8 pečenih artičok v olju
4 na soncu sušeni paradižniki v olju
160 g kremnega sirnega namaza
nekaj listov bazilike

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Tunina v oljčnem olju

ODKRIJTE VEČ

    1. Štručke prerežemo na pol. Artičoke razdelimo na debele rezine in na debelo nasekljamo na soncu sušene paradižnike.

    2. Spodnjo polovico vsake štručke izdatno namažemo s sirnim namazom, obložimo jih s koščki tunine, artičoke in na soncu posušenim paradižnikom.

    3. Okrasimo z nasekljanimi listi bazilike in popopramo. Vsako štručko pokrijemo z drugo polovico in sendviče postrežemo.

    4. Da bodo štručke še bolj hrustljave, jih lahko pred pripravo sendvičev popečemo.

Najbolj priljubljeni recepti