Sendvič s tunino, pečenimi artičokami in na soncu sušenim paradižnikom
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2020/04/recipe_1.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 4 osebe
4 hrustljave kruhove štručke s semeni
2 konzervi tunine Rio Mare v oljčnem olju 120 g
8 pečenih artičok v olju
4 na soncu sušeni paradižniki v olju
160 g kremnega sirnega namaza
nekaj listov bazilike
4 hrustljave kruhove štručke s semeni
2 konzervi tunine Rio Mare v oljčnem olju 120 g
8 pečenih artičok v olju
4 na soncu sušeni paradižniki v olju
160 g kremnega sirnega namaza
nekaj listov bazilike
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2020/04/recipe_1.jpg)
1. Štručke prerežemo na pol. Artičoke razdelimo na debele rezine in na debelo nasekljamo na soncu sušene paradižnike.
2. Spodnjo polovico vsake štručke izdatno namažemo s sirnim namazom, obložimo jih s koščki tunine, artičoke in na soncu posušenim paradižnikom.
3. Okrasimo z nasekljanimi listi bazilike in popopramo. Vsako štručko pokrijemo z drugo polovico in sendviče postrežemo.
4. Da bodo štručke še bolj hrustljave, jih lahko pred pripravo sendvičev popečemo.