Rženi krostini s hruškami in fileji skuše
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2020/07/crostini-pera-sgombro_.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 4 porcije
4 rezine rženega kruha
2 pločevinki Rio Mare filejev skuše na žaru v ekstra deviškem oljčnem olju 120 g
Ena manjša glava rdečega radiča
1 hruška
200 g sira Caprino
20 g pinjol
1 nepovoščena limona
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in črni poper po okusu
4 rezine rženega kruha
2 pločevinki Rio Mare filejev skuše na žaru v ekstra deviškem oljčnem olju 120 g
Ena manjša glava rdečega radiča
1 hruška
200 g sira Caprino
20 g pinjol
1 nepovoščena limona
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in črni poper po okusu
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2020/07/crostini-pera-sgombro_.jpg)
1. Neolupljeno hruško narežite na rezine ter odstranite seme in sredico. Narežite radič in razpolovite rezine kruha.
2. Segrejte ponev za žar ter popecite rezine kruha in rezine hruške. V ponvi na rahlo popražite pinjole.
3. Sir Caprino razporedite po rezinah kruha, nanje položite radič, rezine hruške in odcejene fileje skuše. Krostine okrasite z naribano limonino lupinico, jih popoprajte in potresite s popraženimi pinjolami.