Pisana poletna solata z rjavim rižem, češnjevim paradižnikom in tunino
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2018/12/Pisana-poletna-solata-z-rjavim-rizem-in-tunino-e1552465076139.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 2 osebe
2 x Rio Mare tunina v naravnem soku Natura
120g kuhanega rjavega riža
2 pesti rdečih češnjevih paradižnikov
1-2 pesti kuhanega graha
1 rumena paprika
1 mlada čebulica
sol po okusu
1 čili
4-5 žlic limoninega soka
2-3 žlice oljčnega olja
2 x Rio Mare tunina v naravnem soku Natura
120g kuhanega rjavega riža
2 pesti rdečih češnjevih paradižnikov
1-2 pesti kuhanega graha
1 rumena paprika
1 mlada čebulica
sol po okusu
1 čili
4-5 žlic limoninega soka
2-3 žlice oljčnega olja
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2018/12/Pisana-poletna-solata-z-rjavim-rizem-in-tunino-e1552465076139.jpg)
1. Rjavi riž skuhamo in ohladimo. Češnjevce narežemo na četrtine. Papriko in mlado čebulico narežemo čisto na drobno.
2. V večjo skledo zložimo vse pripravljene sestavine, dodamo še grah in tunino. V manjši kozarček dodamo sol, drobno narezan čili, limonin sok in olje. Fino premešamo.
3. Pripravljeno solato prelijemo s polivko, premešamo in postrežemo.
Dober tek!