Hrustljavi nadevani kruhki

SESTAVINE

za 6 kruhkov:
1 kozarček Rio Mare filejev tunine v oljčnem olju
3 rezine kruha za toast
5 žlic kremnega sira
2 žlici naribanega parmezana
1/5 čajne žličke česna v prahu
poper po okusu
sol po okusu

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Fileji tunine v oljčnem olju

ODKRIJTE VEČ

    1. Toast kruhke zvaljamo in razpolovimo v dva trikotnika. Zvijemo ju in pritrdimo z zobotrebcem.

    2. Kruhke postavimo v pečico, segreto na 180 °C za 10 minut. Počakamo da se ohladijo nato pa odstranimo zobotrebce. V posodici zmešamo kremni sir, česen, poper, sol in parmezan. Z nadevom premažemo notranjost kruhkov.

    3. Nadevamo jih z različnimi nadevi ali pa izberemo enega najljubšega izmed spodnjih predlogov.

    Ideja za klasični nadev

    1 košček tuninega fileja Rio Mare v oljčnem olju

    ena oliva

    nekaj listkov rukole

    Ideja za pekoč mediteranski nadev

    1 košček tuninega fileja Rio Mare v oljčnem olju s pekočo papriko

    košček mocarele

    narezan češnjev paradižnik

    listek bazilike

    Ideja za spomladanski nadev

    1 košček tuninega fileja Rio Mare v oljčnem olju z limeto in ingverjem

    1/4 trdo kuhanega jajca

    1–2 kuhana šparglja