Dvojni tramezini z namazom iz tunine, artičokami in paradižnikom

za 4 osebe
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
6 rezin polnozrnatega hlebčastega kruha
80 g artičokinih srčkov v olju, odcejenih
1 zrel paradižnik
8 tankih rezin mehkega bivoljega sira (tipa provola)
nekaj lističev mehke solate

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Paté namaz s tunino

ODKRIJTE VEČ

    1. Popecite rezine kruha. Paradižnik razrežite na manjše kocke, artičokine srčke pa na rezine.

    2. Na dve rezini kruha razporedite solatne lističe in 4 rezine mehkega bivoljega sira (provola). Na debelo premažite s tuninim namazom in posujte z narezanim paradižnikom.

    3. Na paradižnik položite rezino kruha, preostanek mehkega bivoljega sira (provola), artičokine srčke in ponovno premažite z namazom. Zaključite s preostalim kruhom. Prerežite na pol in takoj postrezite.

Najbolj priljubljeni recepti