Dvojni tramezini z namazom iz tunine, artičokami in paradižnikom
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2018/12/Dvojni-tramezini-z-namazom-iz-tunine-e1552463955631.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 4 osebe
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
6 rezin polnozrnatega hlebčastega kruha
80 g artičokinih srčkov v olju, odcejenih
1 zrel paradižnik
8 tankih rezin mehkega bivoljega sira (tipa provola)
nekaj lističev mehke solate
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
6 rezin polnozrnatega hlebčastega kruha
80 g artičokinih srčkov v olju, odcejenih
1 zrel paradižnik
8 tankih rezin mehkega bivoljega sira (tipa provola)
nekaj lističev mehke solate
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2018/12/Dvojni-tramezini-z-namazom-iz-tunine-e1552463955631.jpg)
1. Popecite rezine kruha. Paradižnik razrežite na manjše kocke, artičokine srčke pa na rezine.
2. Na dve rezini kruha razporedite solatne lističe in 4 rezine mehkega bivoljega sira (provola). Na debelo premažite s tuninim namazom in posujte z narezanim paradižnikom.
3. Na paradižnik položite rezino kruha, preostanek mehkega bivoljega sira (provola), artičokine srčke in ponovno premažite z namazom. Zaključite s preostalim kruhom. Prerežite na pol in takoj postrezite.