Dušena buča s tunino Insalatissime s čičeriko
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2021/07/Dusena-buca-s-tunino-Insalatissime-z-leco.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SESTAVINE
za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Čičerika
800 g sveže buče, razrezane na koščke
nekaj vejic rožmarina
60 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol in poper po okusu
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Čičerika
800 g sveže buče, razrezane na koščke
nekaj vejic rožmarina
60 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol in poper po okusu
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.si/wp-content/uploads/2021/07/Dusena-buca-s-tunino-Insalatissime-z-leco.jpg)
1. Če so kosi buče preveliki, jih razrežemo na manjše koščke. Podušimo v ponvi s prevleko proti sprijemanju skupaj z oljčnim oljem, soljo ter nekaj vejicami rožmarina, dokler se buča ne zmehča in postane zlato-rjave barve.
2. Dušeno bučo postrežemo na štiri krožnike. Vsebino Insalatissime dobro premešamo, preden jo z žlico serviramo na vsak krožnik poleg buče.
3. Še toplo postrežemo.