VEČ KOT 50 LET RIO MARE

tunina, ki jo razneži že grisin

NAŠI CILJI

1965

Ustanovitev podjetja Trinity Alimentari, sedaj preimenovanega v Bolton Alimentari. Mesto Cermenate (Como) je izbrano za gradnjo tovarne, ki je kasneje postala največja tovarna za predelavo tunine v Evropi.

NAŠA 60-ta LETA

Sredi gospodarskega buma Italijani iščejo sodobnost in praktičnost tudi pri mizi, a brez kompromisov kar se tiče kakovosti. Rio Mare takoj zadane bistvo! Vse se začne z rožnato konzervo, ki je tekom časa postala najbolj priljubljena v Italiji. Tunina v oljčnem olju je lansirana. Obuja vonj po morju in orje ledino z novo ponudbo v smislu čvrste teksture: tako nežna, da jo razneži že grisin.

1970

Rio Mare postane vodilna blagovna znamka na italijanskem tržišču.

1978

Prva tuja država v katero se distribuira Rio Mare je Grčija.

NAŠA 70-ta LETA

Kvalitetna Rio Mare tunina postaja reden izdelek na nakupovalnem seznamu italijanskih družin, v domači shrambi in v košaricah za piknik. S testeninami ali v solati? Ni pomembno. Kar šteje je slasten okus, ki ga imajo radi tako otroci kot tudi odrasli. Rio Mare postane vodilna blagovna znamka na italijanskem tržišču ter širi svojo prepoznavnost tudi izven svojih meja.

1986

Prva TV oglaševalska kampanja za Insalatissime Rio Mare.

1987

Oglaševalska kampanja za tunino v oljčnem olju, poimenovana “Open Seas” (odprta morja) postane najbolj prepoznavna in predvajana.

NAŠA 80-ta LETA

Rio Mare se odzove povpraševanju po novih in drugačnih okusih tunine. Lansirana sta Rio Mare tunina v naravnem soku in Rio Mare tunina v ekstra deviškem oljčnem olju. Navade Italijanov se začnejo spreminjati: več časa preživljajo zunaj, manj v kuhinji. Da bi presekali monotonijo vsakdanjih jedi, Rio Mare lansira kreativno linijo Insalatissime.

1992

Lansiranje Rio Mare filejev lososa.

1996

Lansiranje izdelka Rio Mare snack, kasneje preimenovanega v Rio Mare Paté.

NAŠA 90-ta LETA

Ključna beseda: riba je zdrava! Veliko plemenitih beljakovin, majhne količine odličnih kakovostnih maščob. Te vključujejo dragocene Omega 3, s katerimi so bogati losos, skuša in tunina. S svojimi novimi izdelki Rio Mare zadovolji oboje; gurmane in tiste, ki skrbijo za svoje zdravje: Ri Mare file lososa in Rio Mare file skuše. Lansiran je tudi „Rio Mare Snack“ (sedaj Pate’) – prvi namaz na bazi ribe v tubi: prava revolucija.

2000

Znana fraza “Voulez-vous Paté avec moi?” je predstavljena medijem, poleg tega je na tržišče lansirana tudi nova tunina “Rio Mare Tuna Steak”. Njen okus in čvrsta tekstura sta rezultat posebne metode kuhanja pod pritiskom.

NAŠE NOVO TISOČLETJE

V neustavljivem ritmu „Voulez-vous Paté avec moi?“ postane Rio Mare Paté vodilni na tržišču. Iskanje pristnosti in inovacije odlikujejo nove izdelke, ki so ustvarjeni za zahtevne brbončice: ročno obdelani in kuhani pod pritiskom Rio Mare fileji tunine in Rio Mare »Tuna steak«.

https://www.youtube.com/watch?v=lE-BwOERXOU

Odgovorna kakovost

Rio Mare lansira projekt “Odgovorna kakovost”, ki poudarja zavezanost blagovne znamke k spoštovanju okolja in ljudi od v celotni dobavni verigi. Trajnostni ribolov in zaščita morskega ekosistema sta v središču te zaveze, ki jo potrjuje lansiranje izdelka Rio Mare Pole & Line (tunina ulovljena na trnek). Kot posledica tehnološkega razvoja nastane nov izdelek Rio Mare Leggero, prva tunina v olju katere ni potrebno odcejati in vsebuje 60% manj maščob.

DANES

Tako v Evropi kot tudi drugje po svetu je Rio Mare prepoznavna italijanska blagovna znamka, ki slovi po visoki kakovosti in združuje dober okus, dobro počutje ter velja za zanesljivo, varno, inovativno in idealno za tiste, ki pazijo na svojo prehrano.

DANES

Alessandro Gassmann, eden izmed najbolj znanih in popularnih italijanskih igralcev, postane nov obraz Rio Mare. Rio Mare kampanja je praznovanje nezamenljivega okusa in kvalitete Rio Mare izdelkov. Rio Mare, buonissimo!

Naš novi ambasador

Alessandro Gassman, eden izmed najbolj znanih in popularnih italijanskih igralcev, je postal novi obraz Rio Mare. Promocijska kampanja, v kateri nastopa, slavi nezamenljiv okus in kvaliteto Rio Mare izdelkov, ki so zadnjih 50 let nepogrešljivi na mizah Italijanov in nepogrešljiv simbol zdrave prehrane za vso družino tako v Italiji kot tudi v drugih državah sveta. Veličastna kulisa obale mesta Amalfi, s svojo kristalno vodo in preprostim, avtentičnim življenjskim stilom, popolnoma izraža podobo izdelkov Rio Mare.

Go for College-Homework-Help a walk, ride your bike, take a run, or take a yoga class.