Rio Mare

Pomanjšaj sliko

Želite izvedeti kje je bila vaša tunina ulovljena?

Zavezanost k transparentnosti, sledljivosti proizvodov.

Tunina, ki pride na mize milijonov potrošnikov v Italiji in drugod po svetu, ima resnično svojo biografijo, od svojega izvora, do prihoda na prodajne police trgovcev na drobno. In ta biografija je "napisana" na vsaki posamezni konzervi, tako, da je z njo seznanjen vsak potrošnik.  Biografija izdelka se piše od trenutka ulova, prek predelave in konzerviranja, do končne sterilizacije. Ves čas procesa, na ladjah, v tovarni, v laboratorijih in med analizami, potuje tuna z lastnim imenom, priimkom in naslovom. Beleži se iz katerega morja prihaja, s katero ladjo je potovala, pod katerim LOT-om je prispela v proizvodni obrat, v kakšno konzervo je bila konzervirana in v katero serijo je bila konzerva vključena.

Takšno sledenje omogoča, da se v primeru napak na vzorcu izsledi še vse ostale proizvode istega LOT-a in serije ter se tako nemudoma ukrepa. Sledenje omogoča, da se lahko v vsakem trenutku nadzira kakovost posameznega proizvodnega člena znotraj proizvodnega procesa.

Vprašajte in dobili boste odgovor.

Z željo, da bi bil naš odnos s potrošniki čim bolj transparenten, smo vzpostavili poseben informacijski kanal, ki deluje v realnem času. Pišite nam, zaupajte nam svoje pomisleke, potrebe in vprašanja. Naši strokovnjaki se bodo takoj odzvali. Vašemu vprašanju bo sledil naš odgovor.

Za več informacije pišite na info@riomare.si