Bruskete caprese s paradižnikom in rukolo

SESTAVINE

za 4 osebe
8 rezin francoske štruce
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 120 g
200 g mocarele
2 zrela paradižnika
1 strok česna
40 ml oljčnega olja
nekaj lističev rukole
sol
poper

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Tunina v oljčnem olju

ODKRIJTE VEČ

    1. Mocarelo narežite na 8 rezin, na tanko narežite paradižnik in odcedite tunino. Rezine kruha popecite na žaru ali v ponvi.

    2. Vsako rezino kruha premažite s česnom in pokapajte z malo olja. Po rezinah razporedite rukolo, rezino mocarele, paradižnik in začinite z malo soli in popra.

    3. Na vrh brusket položite odcejeno tunino. Bruskete okrasite z lističi rukole in takoj postrezite.

Najbolj priljubljeni recepti