Rio Mare

Pomanjšaj sliko

Prednosti

Ribe so ključna sestavina zdrave in uravnotežene prehrane, saj so bogate s snovmi, ki blagodejno vplivajo na naše telo.

Hranilne vrednosti

Tunina Rio Mare: zdrava dobrina
Riba je ključna sestavina zdrave in uravnotežene prehrane ter diete, bogate s snovmi, ki blagodejno vplivajo na naše telo.

Rio Mare vedno izbira le najboljše ribe, da prinese na vašo mizo najboljši okus in aromo. Tunina Rio Mare v oljčnem olju je bila že več kot milijon krat na mizah.

Njen uspeh gre pripisati kakovosti. Rio Mare uporablja le najboljšo tunino, kakovostnega rumenoplavutega tuna iz najčistejših morij. Riba je pazljivo izbrana, tako da se zagotovi najvišjo stopnjo kakovosti, ter je konzervirana v čistem oljčnem olju in s ščepcem soli: brez konzervansov in dodanih arom.

Tako pridejo hranilne vrednosti konzervirane tunine, skuše, sardin in lososa skoraj nedotaknjene na naše mize. Zaradi kontroliranega pakiranja, ki zagotavlja svežino izdelkov, lahko tudi tisti, ki živijo stran od morja, vnesejo v svoj jedilnik optimalno količino kakovostne ribe.

1 do 2 porciji rib na teden pripomoreta k zdravemu delovanju srca in ožilja. Raziskava, ki so jo izvedli na 20.000 prostovoljcih v ZDA na Medicinski fakulteti na Harvardu, je potrdila, da poraba rib, bogatih z Omega 3 maščobnimi kislinami (kot sta skuša in losos), pripomore k preprečevanju kardiovaskularnih bolezni. Izbira hrane bogate z beljakovinami in manjšo vsebnostjo maščobnih kislin kot recimo tunina, pripomore k fizičnemu in psihičnemu razvoju mladostnikov ter pomaga ohranjati zdravje odraslih.