Rio Mare

Pomanjšaj sliko

Novice

Novi namazi v elitni družbi Rio Mare Pate

Novi namazi v elitni družbi Rio Mare Pate

Paleto vrhunskih slanih namazov, primernih za vsako priložnost in različne okuse, smo obogatili s tuninim namazom, tuninim namazom s papriko, namazom s kuhanim pršutom, s piščančjim namazom in piščančjim namazom s paradižnikom.

Z Rio Mare ni nikoli dolgčas!

Z Rio Mare ni nikoli dolgčas!

Rio Mare ponovno dokazuje, da lahko z nekaj preprostimi kuharskimi triki poživite svojo prehrano. V širokem svetu čudovitih okusov, ki jih ponuja Rio Mare, pravzaprav nikoli ni zares dolgčas. Tunina, fileji lososa, skuše, sardine ali okusni tunini namazi prinašajo pravi italijanski okus, ki zagotavlja dobro družbo in dobro hrano.

Rio Mare Paté Rustico

Rio Mare Paté Rustico

Rio Mare Paté Rustico je namaz edinstvenega okusa , odličen za malico, kot aperitiv s prijatelji, idealen za začetek dneva z družino, ko iščemo vedno nekaj okusnega, naravnega in pristnega.

Rio Mare odkriva pravi italijanski okus

Rio Mare odkriva pravi italijanski okus

Kevin Costner, z oskarjem nagrajeni in svetovno znan igralec, je nov mednarodni obraz Rio Mare, vodilne blagovne znamke na tržišču konzervirane tunine. H kampanji smo ga povabili, da bi proslavili nezamenljiv okus in kvaliteto izdelkov Rio Mare, ki so pravi izraz italijanske tradicije uživanja dobre hrane in življenja.